WOK2GO

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1482 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Wok2Go. Meer weten? Ontdek meer

17 feb 2024 om 11:18 Heel lekker en iedere hap was telkens een verrassing. Heel vriendelijke dame die het heeft bezorgd. Voor herhaling vatbaar
28 jan 2024 om 20:32 Aangeduid om om 17:45 te laten bezorgen, om 18:45 konden ze het pas leveren. Eten was koud, de torpedo chrimps waren aangebrand.
13 jan 2024 om 22:41 Somethigns were missing but they bring it to me back, Great delivery service.
12 jan 2024 om 8:04 Bestel regelmatig, eten is altijd lekker en nooit problemen mee gekend. Levering duurt inderdaad soms iets te lang, maar wel vriendelijke bezorgers. Werd dit keer telefonisch gecontacteerd bij hun vertrek.
5 jan 2024 om 19:48 Eerst laten ze je meer dan 2 uur wachten op het eten, om dan de bestelling compleet fout te hebben. Bovendien is het eten niet eens lekker. Wok 2 go? Wok 2 go in de vuilbak.
5 jan 2024 om 9:43 Helaas wat mis gegaan met bestelling. Na bellen, hebben ze het netjes opgelost en vooral dankzij de bezorger! Top bezorger.... Wok en bowl waren weer lekker.
19 dec 2023 om 23:50 Ik heb bij wok2go besteld. Dit is dan een uur te laat aangekomen toen ik al niet meer thuis was. Ik heb tijdens het wachten al telefonisch contact gehad waarbij mij verteld werd dat het aan de deur zou gezet worden. Bij thuis komen nog geen eten scha
19 dec 2023 om 19:51 Was lekker en veel.
17 dec 2023 om 20:52 Het was heel lekker en warm toppertje
17 dec 2023 om 19:59 Jammer eten (wok) was al koud. Poke bowl vlees bovenop was echt koud en zeeeeer gezout.
13 dec 2023 om 22:50 Ik had op voorhand gevraagd om het eten achter te laten omdat er niemand ging thuis zijn, uiteindelijk niks ontvangen
6 dec 2023 om 21:04 40 min later geleverd dan gepland