WOK2GO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1314 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Wok2Go. Meer weten? Ontdek meer

5 feb 2023 om 1:01 3 hours waiting for order! After 1 hour got call that no chicken. I agree to make over meet and than order come after 3 hours. They sed driver lost adres and when we got our order adress was on bill... Food was cold. Not gonna order again.
4 feb 2023 om 22:23 Bestelling kwam 40min na de aangegeven tijd pas aan. (120min na plaatsen van de bestelling)
3 feb 2023 om 20:23 Eten lauw en praktisch geen saus op de wok. Spijtig want vr die prijs zouden ze niet gierig mogen zijn met de saus.
3 feb 2023 om 20:03 Lekker gelijk altijd, jammer dat 1 selectie groente er niet bijzat en levering 90 min was.
1 feb 2023 om 9:36 Superlekker
28 jan 2023 om 22:24 Large portions are not so big however the food was tasty. No problems at all with the delivery.
22 jan 2023 om 12:17 Wat moet ik zeggen weer zeer tevreden over het eten en over de bezorging.
21 jan 2023 om 23:35 Het eten was goed. Alleen 1 had een vegetarische wok en de andere met kip nergens stond geschreven welke de vegetarische was. En de vegetarische loempia's en de loempia's met kip waren samen verpakt waardoor we niet wisten welke zonder vlees was.
21 jan 2023 om 21:57 Eerste keer nooit meer ! Na 1,5 uur werd het eten pas bezorgd. Het eten was ijskoud en smaakloos. Voor het bedrag wat ik heb betaald had ik zeker wat meer kwaliteit en smaak verwacht !
21 jan 2023 om 18:31 Altijd heel lekker hier, en altijd netjes optijd. Vriendelijke jongens, en altijd bediend met een lach! Bedankt
17 jan 2023 om 21:45 Vlot geleverd, alleen jammer dat het bestelde drankje er niet bij zat... maar voor de rest prima service
15 jan 2023 om 21:17 Top