WOK2GO

WOK2GO Wok2Go

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1128 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Wok2Go. Meer weten? Ontdek meer

13 mei 2022 om 18:01 Al paar keer iets besteld en iets gekregen wat ik niet besteld had. Of er ontbrak altijd iets. Vandaag heb ik toch maar eens gebeld en het doorgegeven.Ze waren heel vriendelijk en zijn meteen iets nieuws komen brengen met een extraatje. Dus heel fijn
9 mei 2022 om 18:59 1 van de 2 woks die we besteld hadden was totaal iets anders. Het was nog steeds goed warm, maar dus niet wat we besteld hadden.
8 mei 2022 om 20:25 We hebben 2u moeten wachten vooraleer we onze bestelling mochten ontvangen. Het eten was jammergenoeg koud. Dit is al de tweede keer dat er toch wel lange wachttijden zijn. Ik betwijfel of we nog gaan bestellen.
8 mei 2022 om 10:34 Het was lekker en nog goed warm voor herhaling vatbaar
6 mei 2022 om 11:30 2 uur en 15 min moeten wachten! Dat was de laatste keer dat wij daar besteld hebben geen organisatie is het probleem
29 apr 2022 om 23:25 Zo als altijd TOP en SUPER lekker!!! Net op ideale moment aan de deur. Hadden een fout gemaakt met de bestelling, dadelijk gebeld en gewijzigd. Alles was in orde bij leveren.
28 apr 2022 om 19:44 Veel te lang wachten maar wel lekker
27 apr 2022 om 9:02 Bezorger was een half uur eerder dan er stond, lekker eten.
26 apr 2022 om 20:37 Levering afgehaald op een half uur afgesproken tijdstip, en in de winkel nog een half uur kunnen wachten op een dinsdag. Ook producten uitverkocht wat alsnog te bestellen waren via de app
25 apr 2022 om 22:25 Zeer tevreden. Dankjewel voor het de goede levering en lekker eten.
19 apr 2022 om 10:00 Veel te late levering en de foute bestelling
18 apr 2022 om 12:12 Het eten was lekker, zoals altijd. De bestelling juist geleverd en 20 min. sneller. Alleen was de communicatie erover niet in orde. We hadden het eten al en toen kregen we mededeling dat eten werd bereid en over 20 min. zou geleverd wrd