WOK2GO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1262 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Wok2Go. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 20:33 Veel te lange wachttijd al twee keer op rij
26 nov 2022 om 22:27 anderhalf uur te laat geleverd, spijtig als je het op je werk laat leveren en een uur na je pauze geleverd krijgt... eten is wel altijd lekker
14 nov 2022 om 9:42 Eten was heel lekker, bezorgtijd ok . Alleen foute bestelling, hadden 1x vegan besteld, stond duidelijk op de bon!!!! Geen vegan, dus deze persoon heeft niets kunnen eten ! Heel jammer
13 nov 2022 om 10:43 Zeer lekker en verzorgd eten, wel laat geleverd
5 nov 2022 om 22:53 Verkeerde portie en niet alle bestelde ingrediënten. En meee als 2 uur wachten
5 nov 2022 om 22:20 Zeer lang op ons eten moeten wachten
3 nov 2022 om 7:36 We hebben meer als 1u45 moeten wachten op ons eten. En de loempia's waren koud toen ze aankwamen...
31 okt 2022 om 21:38 Eten was zonder saus geleverd, en ook niet de wok die we hadden samengesteld.
31 okt 2022 om 21:02 In een woord verschrikkelijk. 30 euro in de vuilnisbak gegooid. We weren niet in staat om het te eten
30 okt 2022 om 5:56 De pokebowl werd geleverd zonder gekozen saus en de drankjes zaten er niet bij. Wok2go wilde deze ook niet meer leveren en het geld konden we ook niet meer terug krijgen. Zeer teleurgesteld in de gang van zaken daar.
25 okt 2022 om 7:01 Het was echt heel lekker, vlotte bezorging en goede service. Echt top,proficiat
18 okt 2022 om 9:19 Pokébowl was super lekker. Alleen wat weinig voor een large te zijn.. Torpedo shrimps waren koud, en zaten er maar 3 in... Vond ik ook wat weinig. We hebben wel erg lang moeten wachten op de levering...